Markus & Markus Stroopwafels bv

Staringlaan 17c
2741 GC Waddinxveen

Contactpersoon:  R.M. Markus
Mail:  info@stroopwafelsvanmarkus.nl
Telefoon:  0182 - 61 88 24
Website:  http://www.stroopwafelsvanmarkus.nl

Wij bakken stroopwafels met zuivere tarwebloem, roomboter en stroop. Kwaliteit en smaak staan bij ons familiebedrijf bovenaan en vormen de ijkpunten voor al onze keuzes. Stroopwafels met liefde gebakken, zonder kunstmatige toevoegingen, dat is de basis die nodig is om een mooi product te kunnen maken.

Bij Markus & Markus maken we dan ook de lekkerste stroopwafel van Nederland. Dat zeggen wij niet alleen, maar iedereen die 'm heeft geproefd. Onze stroopwafels worden bereid met natuurlijke ingrediënten, hebben een lekkere krokante koek met daartussen een heerlijke zachte stroop.

Wilt u geld inzamelen voor uw vereniging, stichting, kerk of goed doel? Informeer dan naar de mogelijkheden om een stroopwafelactie op te zetten met onze stroopwafels.

Wanneer u op zoek bent naar een typisch Hollands relatiegeschenk, bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen u voorzien van originele blikken en aardewerken potten gevuld met stroopwafels. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid pakjes stroopwafels te personaliseren met een zakelijke en/of persoonlijke boodschap.

Kijk op onze website voor meer informatie!