Gezocht: de ondernemer van het jaar 2020!

Op 20 januari is het weer zover: dan worden de winnaars van de Ondernemersprijs Midden-Holland bekend gemaakt. Maar wie wordt dat? Dat bepaal jij!

We vragen je voor nu om kandidaten voor te dragen: jijzelf misschien, een bedrijf waarmee je samenwerkt of iemand uit je netwerk. Deelnemen aan de Ondernemersprijs Midden – Holland levert een positieve bijdrage, er is media-aandacht en het creëert trots bij de medewerkers.

Wie zoeken we?
Een bedrijf dat milieuverantwoordelijk handelt en ook de lokale vestiging- en vergunningsvoorwaarden in acht neemt. Maar vooral een bedrijf dat toekomstbestendig is en een goed en sociaal personeelbeleid heeft. Of een opvallend marketingbeleid. Dus een echt Waddinxveens bedrijf dat het verdient om erkend te worden als ‘Ondernemer van het jaar 2020.’

Er zijn drie categorieën:
– Horeca en detailhandel
– MKB
– Grootzakelijk

Aanmelden
Voor 1 september door te mailen naar Maud van Koeveringe. Vermeld in de mail de naam en adresgegevens van het bedrijf, de contactpersoon en zijn/haar emailadres. Na ontvangst van de voordracht neemt de organisatie contact op met het bedrijf.