Kom jij ook naar het OPW Politiek Café?

Het OPW maakt zich sterk voor belangenbehartiging en in dit kader zijn we al enkele maanden in gesprek met verschillende politieke partijen om onze standpunten kenbaar te maken. Op maandag 19 februari organiseren we een Politiek Café. Dat doen we in samenwerking met de politiek in Waddinxveen én het Coenecoop College. Tijdens deze avond gaan de fractievoorzitters, onder begeleiding van een gespreksleider, met elkaar in debat. Over onderwerpen die de ondernemers in Waddinxveen raken.

Die onderwerpen halen we op bij de ondernemers zelf. Dus heb jij een onderwerp waarover je graag de mening wil horen van één van de zes politieke partijen in Waddinxveen? Stuur dan voor 2 februari je vraag/thema/stelling in aan het secretariaat en wij zorgen dat het onderwerp aan bod komt! Heb je geen vraag, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. De verwachting is dat er interessante discussies ontstaan, die ook voor jou van belang kunnen zijn. Aanmelden kan via secretariaat@ondernemersplatformwaddinxveen.nl.

Het Politiek Café start om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur zijn de deuren van het Coenecoop College geopend. Koffie en thee staan voor je klaar.

In 2014 organiseerde het OPW overigens ook een Politiek Café. De onderwerpen van toen waren onder meer onderwijs en ondernemen, ontwikkeling bedrijventerreinen (waaronder leegstand), duurzaam ondernemen (stimuleren van vernieuwing en innovatie), social return (economisch en werkgelegenheidsvoordeel voor plaatselijke ondernemers en werkzoekenden in de gemeente) en de verkeerstoegankelijkheid van Waddinxveen. Een aantal van deze thema’s zal nog steeds spelen en we zien jouw input graag tegemoet.

Ondernemers Platform Waddinxveen, Ondernemers, Politiek Café, Debat, Lijsttrekkers, Politiek, College, 19 februari, 2018, Coenecoop College