Over drukwerk, communicatie en klantgericht werken

Het OPW Contactuur bij Multicopy the communication company (20 november) was de tweede editie in nieuwe stijl, of zoals voorzitter Jan Roggeveen het noemde: Contactuur 2.0. En net als bij Stolk Orchids was iedereen zeer enthousiast. Martijn en Jeroen Zalm waren deze avond gastheer en deden dat op zeer ontspannen wijze. Ze vertelden met enthousiasme over hun bedrijf en brachten op verschillende manieren de mogelijkheden van een modern drukwerk/communicatiebedrijf naar voren. Bijzonder leuk was dat van iedere gast een foto werd gemaakt die direct verwerkt werd in een boekje. Na afloop kon iedere gast dit boekje meteen mee naar huis nemen.

Overigens waren niet alleen de mannen van Multicopy aan het woord deze avond. Op de zeepkist werden goede pitches gegeven, onder meer van nieuw OPW-lid Patricia Engelvaart (Engelvaart Bodywear). Ook Paul Bulterman nam het woord. Hij pleitte namens de gemeente Waddinxveen voor een goede samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven als het gaat om de arbeidsmarktparticipatie. De gemeente heeft daarvoor het project ‘Waddinxveen, dát werkt!’ opgezet. Als special guest trad Evert Jan Nieuwenhuizen, de nieuwe burgemeester van onze gemeente op. Hij nam op de zeepkist plaats en sprak lovende woorden richting de ondernemers en het OPW.

De bedrijvenmarkt, één van de nieuwe onderdelen van het OPW-Contactuur, was goed gevuld: BikePro, Bremmer Lederwaren, Banketbakkerij De Vlaam en gemeente Waddinxveen presenteerden zich.

Tot slot mag een woord over de catering niet ontbreken: Apo Yilmaz (Easy Dinner) en zijn team zetten opnieuw een topprestatie neer met verschillende mooie gerechtjes.