Verkeer & Vervoer

De commissie Verkeer & Vervoer behartigt de belangen van onze leden op het gebied van bereikbaarheid en goede infrastructuur. We zijn betrokken bij zowel grote als kleine infrastructurele werken in en rondom Waddinxveen. We hebben onder meer inbreng gehad bij het regionaal verkeers- en vervoersplan en hebben te maken met de ontwikkelingen van de Parallelstructuur A12, de extra Gouwe kruising én de Moordrechtboog. Daarnaast nemen we actief deel aan specifieke werkgroepen. Zo zijn we als commissie drie keer per jaar aanwezig bij het verkeersoverleg op het gemeentehuis, waarbij zaken worden besproken als bereikbaarheid en parkeren. De commissie werkt samen met vertegenwoordigers van de provincie, gemeente Waddinxveen en omliggende gemeenten, aannemerscombinaties en belanghebbenden.

Fred van Noort
Voorzitter Verkeer & Vervoer

Revitalisering N207
14 september 2017

 

Wil jij ook als eerste geïnformeerd worden over de laatste plannen en ontwikkelingen op de N207, N209, de aansluiting op de Moordrechtboog of ander infra nieuws? Abonneer je dan op de digitale nieuwsbrief van de provincie Zuid-Holland. Via www.zuid-holland.nl/actueel/nieuwsbrief kan je je heel eenvoudig aanmelden.

Prorail werkt aan ons spoor!

Tussen 8 en 30 juli is het treinverkeer tussen Alphen aan den Rijn en Gouda uit de lucht. In deze periode voert Prorail verschillende werkzaamheden uit die onder meer te maken hebben met het nieuwe station Waddinxveen Triangel en een aantal spoorwegovergangen. De spoorwegovergang aan de Kerkweg-West is afgesloten voor alle verkeer tussen 17 en 28 juli en op de Zuidelijke Rondweg is er een afsluiting tussen 11 en 26 juli. Er zijn op beide plaatsen omleidingsroutes ingesteld, maar voor fietsers is een doorgang gemaakt.