24 juni: wat een topavond!

Mooie mensen, prachtig weer, voortreffelijke catering (BBQ) en heel goed gastheerschap: het OPW Businesscontact van 24 juni bij Sortimo Nederland was er een die je zeker niet gemist moet hebben. Na een welkomstwoord van OPW-penningmeester Otto Kempkes namen maar liefst acht nieuwe leden plaats op de inmiddels beroemde (en beruchte) OPW zeepkist. En zij hadden geluk: er waren veel mensen geïnteresseerd in wat het innovatieve Sortimo te bieden heeft en dus hadden ze veel publiek.

Namens Sortimo traden Ruud de Hoop en Lars Hendrikx als gastheer op. Ze vertelden over het ontstaan en de groei van Sortimo: een bedrijf dat met lef en doorzettingsvermogen succesvol wist te worden. Er waren daarnaast nog veel andere Sortimo-collega’s en in groepjes werden de OPW-gasten rondgeleid door het nieuwbouw pand op het Gouwe Park. Mede door het warme weer en de prima catering van Beef Exclusief ging de avond nog lang door. Netwerken in het zonnetje … hoe mooi is dat?

Wij bedanken Sortimo Nederland hartelijk voor de ontvangst. Heb jij dit OPW Businesscontact gemist? Dat is echt jammer voor je. Gelukkig krijg je in het najaar een nieuwe kans. Onder meer bij Eosta. Houd onze uitnodigingen in de gaten. Voor nu wensen we je een fantastische zomer.