22 september | Webinar: Prinsjesdag, wat verandert er voor u?

U wilt weten wat er voor u verandert. Hoe gaat het verder met de coronasteunmaatregelen? Wat is de toekomst van de bedrijfsopvolgingsregeling? Aanmelden via deze link.

 

27 september | OPW back to normal!

5 jaar OPW: dat vieren we graag met jullie! Dat doen we op 27 september tussen 17.00 en 20.00 uur bij Hooftman Volvo op Coenecoop 59. We starten met een korte terug- en vooruitblik. Aansluitend is er een gezellige Back-to-normal hapje en drankje. We volgen de Corona-richtlijnen voor evenementen van de overheid. Meld je hier aan!

 

4 oktober | Gouwe Zaken special

Gouwe Zaken 2021 gaat op maandag 4 oktober door in een andere vorm (voor de Vrienden van Gouwe Zaken) en voor een gezelschap van maximaal 100 ondernemers. Zij zijn die dag welkom van 15.30 tot 19.00 uur bij Audidealer Maas Autogroep Moordrecht.

 

25 t/m 29 oktober | Binnen Kijken Bij Bedrijven

Van 25 t/m 29 oktober kun je potentiële werknemers of stagiairs laten zien wat er gebeurt in jouw bedrijf (zowel voor als achter de schermen). Binnen Kijken Bij Bedrijven (BKBB) is een jaarlijks event waarbij bedrijven hun deuren openen om op een laagdrempelige manier potentiële werknemers te ontmoeten.  Bedrijven kunnen zich nu aanmelden als deelnemer van BKBB. Dat kan via: binnenkijkenbijbedrijven.nl/registratie