Contact

Wil je lid worden van het OPW of heb je een vraag voor het bestuur of één van de commissies? Je kunt het contactformulier invullen op deze pagina of telefonisch contact opnemen met ons secretariaat via 0182 63 61 13.

Adresgegevens

Uitvoerend secretariaat
Passage 29
2741 HB Waddinxveen

0182-636113
secretariaat@ondernemersplatformwaddinxveen.nl.

Kaart

Het OPW is een proactieve, dynamische vereniging. Wij werken met vrijwilligers: betrokken ondernemers, die er alles aan doen om het ondernemersklimaat in Waddinxveen optimaal te houden.

Lid worden?

Nieuwsbrief

OPW-leden kunnen niet-commercieel nieuws via de OPW-site delen. Heb jij een bijzonder of leuk nieuwsfeit? Een opening, nieuw pand, jubileum of anders? Mail dan naar secretariaat@ondernemersplatformwaddinxveen.nl.

Het OPW is er primair voor haar leden, maar wij houden graag alle ondernemers op de hoogte van belangrijke zaken en activiteiten en het laatste ondernemersnieuws in Waddinxveen. Neem regelmatig een kijkje op de nieuwspagina of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

OPW Cadeaubonnen kopen

Leuk om te krijgen en handig om te geven. Dat zijn de cadeaubonnen van Ondernemers Platform Waddinxveen (OPW). Want deze in feestelijke enveloppen verpakte bonnen, zijn bij alle OPW-leden met een winkel of horecagelegenheid te besteden. De OPW-cadeaubonnen vertegenwoordigen een waarde van respectievelijk 5, 7½, 10, 20 en 50 euro en zijn te koop bij HEMA aan de Promenade 3 in Waddinxveen.

OPW Cadeaubonnen declareren

  1. Heb je minder dan tien bonnen? Dan kan je die inleveren bij Jumbo of Hema op het Gouweplein. De cadeaubonwaarde wordt dan contant voor 100% uitgekeerd (dus zonder een vermindering voor fee of andere kosten).
  2. Als er meerdere bonnen (10 of meer) worden gedeclareerd, dan moet je daarvoor een declaratieformulier gebruiken. Deze kan je hier downloaden of opvragen bij het secretariaat. Voor het formulier hebben we iets meer gegevens van je nodig. Hier vul je namelijk het cadeaubonnummer en bonbedrag in. Vergeet ook niet om je IBAN-nummer en gegevens te vermelden, zodat de penningmeester vlot de declaratie kan uitbetalen. Dit gebeurt binnen twee weken. Het ingevulde formulier kan je mailen naar secretariaat@ondernemersplatformwaddinxveen.nl.