Contact

Wil je lid worden van het OPW of heb je een vraag voor het bestuur of één van de commissies? Je kunt het contactformulier invullen op deze pagina of telefonisch contact opnemen met ons secretariaat via 0182 63 61 13.

Kaart

Het OPW is een proactieve, dynamische vereniging. Wij werken met vrijwilligers: betrokken ondernemers, die er alles aan doen om het ondernemersklimaat in Waddinxveen optimaal te houden. Onze vereniging wordt professioneel ondersteund door een bureau dat gespecialiseerd is in uitvoerend secretariaatwerk & communicatie voor branche- en ondernemersverenigingen. 

Lid worden?

Adresgegevens

Uitvoerend secretariaat
Passage 29
2741 HB Waddinxveen

0182-636113
secretariaat@ondernemersplatformwaddinxveen.nl.

Nieuwsbrief

OPW-leden kunnen niet-commercieel nieuws via de OPW-site delen. Heb jij een bijzonder of leuk nieuwsfeit? Een opening, nieuw pand, jubileum of anders? Mail dan naar secretariaat@ondernemersplatformwaddinxveen.nl.

Het OPW is er primair voor haar leden, maar wij houden graag alle ondernemers op de hoogte van belangrijke zaken en activiteiten en het laatste ondernemersnieuws in Waddinxveen. Neem regelmatig een kijkje op de nieuwspagina of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

Contactformulier

  Bedrijfsnaam

  Uw naam (verplicht)

  Telefoonnr (verplicht)

  Email (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Bericht (verplicht)