Even voorstellen: Pieter Foekens!

Als kersverse OPW-manager zal hij verschillende operationele en strategische taken op zich nemen. Pieter Foekens stelt zich hierbij graag aan je voor: “Leuk om vanaf deze plek nader kennis te maken. Mijn naam is Pieter Foekens, 56 jaar, en mijn carrière is gevarieerd en veelzijdig. Ik deed ervaring op in de woning-/bedrijfsmakelaardij, met handel en logistieke dienstverlening, bedrijventerreinen en verduurzaming van vastgoed. Sinds 3,5 jaar ben ik ondernemer: als adviseur bedrijfsopvolging adviseer ik MKB en grootbedrijven. Ik zou mezelf beschrijven als generalist. Daarnaast passen ook ‘verbinden en netwer

ken’ bij mij. En daar ligt ook het raakvlak met het OPW dat zich inzet voor belangenbehartiging, netwerken en kennisdeling. Ik zie kansen om dit nóg waardevoller te maken voor de Waddinxveense ondernemers. Buiten het ondernemen ben ik een getrouwde vader van zes kinderen en probeer ik zo vaak als mogelijk op de squashbaan te staan óf bij de bootcamp. Ik woon al ruim 20 jaar in Waddinxveen en heb er veel zin in om als OPW-manager aan de slag te gaan. Ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking met het OPW-bestuur, de ondernemers en de andere stakeholders in en om Waddinxveen.”