Mulder Mode wint Ondernemersprijs Midden-Holland!

Op 25 januari vond de feestelijke uitreiking van de Ondernemersprijs Midden-Holland plaats. In elke categorie was een Waddinxveense nominatie en uiteindelijk wonnen John en Marion van Mulder Mode in de categorie Detailhandel & Horeca. Zij lieten daarmee David’s Gelato (Gouda) en De Zoete Inval (Bodegraven) achter zich. Wij feliciteren John en Marion van harte!

De winnaar in de categorie MKB was Melkveebedrijf Oostdam. LC Packaging uit Waddinxveen was één van de genomineerden. Vergeer Holland kwam als winnaar in de categorie Grootzakelijk uit de bus. Daarmee greep Markus & Markus Stroopwafels Waddinxveen net naast de titel. Onze felicitaties gaan uit naar alle genomineerden: het was een mooie race.

Mulder Mode (Gouweplein) is in goed gezelschap als het gaat om winnaars van de ondernemersprijs in de categorie Detailhandel & Horeca: in 2015 won Wim Jansen XL (eveneens gevestigd op het Gouweplein), in 2018 Bastiaan Optiek (Groensvoorde) en in 2020 Wielaard Fietsen (Dorpstraat). De Detailhandel in Waddinxveen staat goed op de kaart!