Omleiding N11 op 15 & 16 november

In de nacht van 8 op 9 november en van 15 op 16 november voert Rijkswaterstaat werkzaamheden uit op de N11. Om de werkzaamheden op een veilige manier te kunnen verrichten, zet Rijkswaterstaat de weg daarom af:
– Van vrijdag 8 november 21.00 uur tot zaterdag 9 november 12.00 uur vanaf Zoeterwoude Rijndijk tot en met Alphen aan den Rijn.
– Van vrijdag 15 november 21:00 uur tot zaterdag 16 november 12:00 uur vanaf Alphen aan den Rijn tot en met Bodegraven.

De provincie heeft bij Rijkswaterstaat nagevraagd of uitstel van het onderhoud of verkorting van de duur van de stremming mogelijk is, gezien de afsluiting van de Boskoopse hefbrug. Het onderhoud dat plaatsvindt moet echter voor de winterperiode zijn uitgevoerd dus uitstel is niet mogelijk. Wel zet Rijkswaterstaat op deze data vanwege de stremming van de hefbrug bij Boskoop extra personeel en materieel in om de overlast voor de omgeving en voor weggebruikers op de omleidingsroutes te minimaliseren. Het streven is om de weg eerder open te kunnen stellen. Het verkeer naar diverse bestemmingen wordt via gele bebording omgeleid. Op de omleidingsroutes wordt duidelijk de splitsing tussen Boskoop-West en Boskoop-Oost aangegeven.