Programma OPW Business Talk 17 mei bekend!

Van de activiteitencommissie – We hebben voor 17 mei een leuk programma samengesteld, met als overkoepelend thema: zichtbaar zijn en blijven!

 

Wethouder Martijn Kortleven komt langs om ons bij te praten over de Economische Agenda. Dit document is de afgelopen periode in samenwerking met het OPW opgesteld en hierin staan de doelstellingen en kaders waarbinnen gemeente, ondernemers en onderwijs in Waddinxveen de komende jaren willen werken aan het versterken van de lokale economie. Heb je vragen voor de wethouder over de Economische Agenda? Stuur ze in via opw.businesstalk@gmail.com

 

Twee creatieve ondernemers schuiven aan om te praten over online zichtbaarheid. Ze geven je tips geven hoe je in deze periode via social media zichtbaar kan blijven voor (potentiƫle) klanten. We nemen een kijkje in de nieuwe winkel van Mulder Mode en spreken met John Mulder over hoe ze met hun klanten gecommuniceerd hebben toen de winkel noodgedwongen moest sluiten door de maatregelen. Vanderloo zag vorig jaar de opdrachten stilvallen maar bleef zelf niet stilzitten. Henry van der Loo komt langs om te vertellen hoe ze Vanderloo To Go hebben opgezet. Ook gaan we langs bij Fred Bos van 4 Event Facilities. Hoe overleeft zijn bedrijf de corona-crisis nu evenementen nog steeds niet toegestaan zijn? Als afsluiter praten we met Pieter Frijters van Spreek die tips geeft hoe je jezelf zelfverzekerder kunt presenteren, zowel in het openbaar als voor de camera.

 

Je hoort en ziet het op maandag 17 mei! We starten om 16.30 en ronden af rond 18.00 uur. Abonneer je nu alvast op ons YouTube-kanaal en mis niks! Tot dan!