Uitnodiging | DPMH | 24 feb

Het lijkt nog ver weg, maar de plannen voor de energietransitie worden nú gemaakt. Geef jouw input en zorg dat Waddinxveense bedrijven gehoord worden!

De verschillende duurzaamheidsplatformen uit de regio organiseren samen een interactieve sessie. Die sluit aan bij de vorige sessie van het DPW. We gaan graag het gesprek en de discussie met jou aan. Doe je mee?

Wanneer: Woensdag 24 februari | 16.00-18.00 uur | Online sessie
Doel van de avond: Ondernemers in korte tijd informeren over de directe gevolgen van de energietransitie. Een belangrijk onderdeel: stellen van vragen en ontvangen van antwoorden als ondersteuning bij het slim besparen en vernieuwbaar opwekken van energie.
Aanmelden: Deze bijeenkomst is georganiseerd vanuit de regio’s Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas. Er is een plenair gedeelte én een deel specifiek voor Waddinxveense bedrijven. Diverse bedrijven hebben zich al aangemeld; ben jij er ook bij?

Hoe ziet de avond eruit?

  • Collega-ondernemers delen hun ervaringen
    Drie bedrijven uit de regio vertellen hoe ze zijn omgegaan met ‘zon op dak’, ‘van het aardgas af’ en over ‘duurzame bedrijventerreinen’. We geven een praktische uitleg en inspireren je op basis van ervaringen uit de praktijk.
  • Experts
    Experts vertellen je meer over de Regionale Energie Strategie en de gemeentelijke plannen voor het aardgasvrij maken van bedrijventerreinen. Heb je een vraag over financiën, technische of praktische vragen, dit is het moment om die te stellen!
  • Op lokaal niveau
    In het tweede deel van de bijeenkomst gaan wij met de Waddinxveense ondernemers in gesprek aan de hand van prikkelende stellingen. Ook licht wethouder Brigitte Leferink (duurzaamheid) toe wat de energietransitie in Waddinxveen inhoudt en voor jou als ondernemer betekent.

Hoe investeer jij in de energietransitie?
Praat mee op 24 februari!