Update hefbrug Boskoop

Update 20/11: de hefbrug is vanaf 20 november (18.00 uur) weer open voor het verkeer en op 21 november voor de scheepvaart!

 

Update 15/11: Bij werkzaamheden aan de hefbrug Boskoop zijn nieuwe roestplekken aan het licht gekomen waardoor meer maatregelen nodig zijn. De uitvoering van het extra werk heeft gevolgen voor de eerdere planning. Op basis van informatie van de onderhoudsaannemer is het streven de werkzaamheden op 24 november af te ronden. Lees meer op de site van de provincie.

 

11/11: Gedeputeerde Floor Vermeulen heeft in een brief de laatste ontwikkelingen rondom de hefbrug van Boskoop beschreven. Hij geeft onder andere aan dat de planning van openstelling op 18 november wordt gehaald, tenzij weersomstandigheden veilig werken verhinderen. Ook wanneer aanvullende maatregelen noodzakelijk zijn, heeft dit consequenties voor de planning. Lees de complete brief met omleidingsroutes voor auto en vaarverkeer, info over de intocht van Sinterklaas en meer in de brief van gedeputeerde Vermeulen.